CASAL DA EIRA

Veilig vakantie vieren in onze B&B Casal da Eira tijdens Covid19

LinkedIn
Facebook
Pinterest
Twitter

Wij zijn opgeleid en gecertificeerd namens het Bureau de Turismo de Portugal en zijn in het bezit van het zegel Clean and Safe Alojamentos Locais. Het garandeert u dat wij de richtlijnen van de Portugese Gezondheidsraad hebben vertaald in een protocol en deze hebben geïmplementeerd in onze B&B Casal da Eira. In dit protocol staan hygiëne en schoonmaakmaatregelen die verspreiding van het Covid19 virus moeten voorkomen. Controle van de overheid vindt hierop plaats.

 Gegeven de grootte van ons huis en de tuinen erom heen, heeft u voldoende ruimte om minimaal 2m afstand te houden van andere gasten.

Uw kamer en algemene ruimtes worden regelmatig  schoongemaakt met desinfecterende schoonmaakmiddelen.

Wij verzoeken u de algemene geldende Portugese Covid19 maatregelen in acht te nemen. Wij kunnen u desgewenst informeren over de actuele situatie en veiligheidsmaatregelen die gelden in Portugal.

Wij hebben in diverse algemene ruimtes in onze B&B handgel met alcohol staan zodat u uw handen kunt desinfecteren. 

Wij zijn ervan overtuigd dat u van een fijne en ontspannen vakantie kunt genieten in onze B&B in de Algarve! Wij hebben afwijkende  annuleringsvoorwaarden als reizen naar Portugal niet mogelijk is ten gevolge van Covid-19 overheidsregels. Vraag naar de details indien u wilt reserveren.