CASAL DA EIRA

Veilig vakantie vieren in onze B&B Casal da Eira tijdens Covid19

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Wij zijn opgeleid en gecertificeerd namens het Bureau de Turismo de Portugal en zijn in het bezit van het zegel Clean and Safe Alojamentos Locais. Het garandeert u dat wij de richtlijnen van de Portugese Gezondheidsraad hebben vertaald in een protocol en deze hebben geïmplementeerd in onze B&B Casal da Eira. In dit protocol staan hygiëne en schoonmaakmaatregelen die verspreiding van het Covid19 virus moeten voorkomen. Controle van de overheid vindt hierop plaats.

Hierbij informeren wij in het kort over een aantal extra maatregelen die wij hebben genomen voor een veilig verblijf. Wij rekenen op uw medewerking.

Wij hebben een beperkt aantal kamers opengesteld. Uitsluitend de kamers met een directe uitgang naar buiten hebben wij momenteel voor gasten in gebruik zodat u andere gasten kunt vermijden. Gegeven de grootte van ons huis en de tuinen erom heen, heeft u meer dan voldoende ruimte om minimaal 2m afstand te houden van andere gasten.
Uiteraard wordt uw kamer en algemene ruimtes regelmatig goed schoongemaakt met desinfecterende schoonmaakmiddelen.

Wij verzoeken u de algemene Covid19 hygiëne maatregelen in acht te nemen, zoals regelmatig handen wassen / desinfecteren en afstand te houden van andere gasten. Wij hebben op diverse plekken in onze B&B handgel met alcohol en desinfecterende schoonmaakmiddel staan.

In verband met overheidsvereisten zijn wij genoodzaakt maskers te dragen en afstand te bewaren in het contact met u als gast. Bij het bereiden van het ontbijt gebruiken wij latex handschoenen.

In plaats van ons ontbijtbuffet ontvangt u bij aankomst een keuzeformulier waarop u vooraf uw keuze voor het ontbijt kan maken. Wij zorgen iedere ochtend dat uw tafel gedekt is en serveren uw ontbijt aan tafel. 

Wij kunnen u  informeren over de actuele situatie en veiligheidsmaatregelen die gelden.

Wij zijn ervan overtuigd dat u van een fijne en ontspannen vakantie kunt genieten in onze B&B in de Algarve!

Wij hebben afwijkende  annuleringsvoorwaarden als reizen niet mogelijk is ten gevolge van Covid-19. Vraag naar de details indien u wilt reserveren.

Als u vragen heeft, neem dan alstublieft contact met ons op!