CASAL DA EIRA

DE KAMERS

De kamers -

CASAL DA EIRA

De B&B heeft 2&3 persoonskamers en één studio-appartement Soms is een extra bed plaatsen mogelijk.

Ook is er een zogenaamde ‘familiesuite’ voor maximaal vijf personen. De ‘familiesuite’ bestaat uit 2 kamers met elk een eigen ingang vanaf het terras. Deze twee kamers zijn verbonden door een privé-halletje waar zich de badkamer bevindt. Ideaal voor vriendengroepen of families!

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche of bad. Het merendeel van onze bedden kunnen zowel als tweepersoons- of als éénpersoonsbed worden opgemaakt.

De mediterrane kamers hebben dikke stenen muren met een (plafond)ventilator en houten luiken voor de ramen. In de kamers is geen airconditioning beschikbaar. 

De kamers en het huis zijn rolstoeltoegankelijk.

Verder is er los van het huis, elders op het terrein een 2-/3-persoons studio-appartement. Deze bestaat uit een zit-/slaapkamer, badkamer, keuken en eigen terrasje. De studio heeft  airconditioning beschikbaar.

Gemeenschappelijke voorzieningen -

CASAL DA EIRA

De kamers kunnen gebruik maken van een zit/eetkamer met comfortabele fauteuils, tafel, een bank, een boekenkast met boeken in verschillende talen (uiteraard ook Nederlands) en diverse spelletjes.

Er is ook een goed geoutilleerde keuken beschikbaar voor algemeen gebruik. In de keuken is een gasfornuis, een oven, magnetron, waterkoker, espressoapparaat en koelkast aanwezig.  

Verder is er een groot zwembad met luxe zonnebedjes en zijn er  hippe loungehoeken, een honesty bar en diverse terrassen. Lees hier meer over de faciliteiten

U kunt gebruik maken van een gratis draadloze WiFi-verbinding.

LinkedIn
Facebook
Pinterest
Twitter