CASAL DA EIRA

FIETSVAKANTIE IN DE ALGARVE

Fietsen of wielrennen in de Algarve -

CASAL DA EIRA

De Algarve is een fantastisch en uitdagend gebied om met de fiets te ontdekken. De hoogte van het achterland varieert van 200m tot meer dan 500m. Met wegen die zo goed als leeg zijn en een subtropisch klimaat is het dé ideale plaats voor trainingsdoeleinden, bijvoorbeeld ter voorbereiding van het wielrennen weg- of schaatsseizoen, maar ook voor degene die een sportieve vakantie willen houden.

Wij bieden een Fiets Arrangement Algarve voor de sportieve fietser. U fietst door het rustige, heuvelachtige binnenland een verscheidenheid aan routes in een landschap variërend van hoogtes tot meer dan 500 m.

Het fijne van de Algarve en specifiek voor de omgeving rond São Brás de Alportel is dat je niet continue lange stukken omhoog hoeft te fietsen maar dat de hoogteverschillen zeer gevarieerd zijn. Bij terugkomst is het goed bijkomen aan het zwembad, buiten in onze loungehoek annex bar of op de sofa in de woonkamer.

Kijk ook eens naar de Volta Algarve (de jaarlijkse ronde van de Algarve) om een beeld te krijgen van de routes van de professionals die hier hun wielerseizoen openen.

Voor sportieve fietsers-

CASAL DA EIRA

Ons Fiets Arrangement Algarve biedt (GPS) routes voor fietsers (wielrenners of moutainbikers of E-bikers) van 30 to tot 150 kilometer per dag, met hoogtes tot 550m. Het zijn gevarieerde routes langs rustige wegen door bossen en langs kleine dorpjes met prachtige uitzichten. U bepaalt zelf hoeveel dagen u wilt fietsen en hoe zwaar u de fietstochten wilt hebben. Indien u aangeeft hoe zwaar u per dag wilt fietsen, kunnen wij u een voorstel voor de fietsroutes vooraf toesturen.

U kunt uw eigen fiets meenemen of ter plekke een fiets huren. Wij kunnen voor u kwalitatief hoogwaardige carbon racefietsen, MTB’s of E-bikes regelen. Deze staan dan op maat afgesteld klaar bij onze B&B. Wij werken samen met Avalanche Algarve Bike shop.

Ook het vervoer van vliegveld Faro naar Casal da Eira kunnen wij verzorgen.

Prijs op aanvraag.

Groepen fietsers -

CASAL DA EIRA

Het is mogelijk voor een groep fietsers om ons huis te huren. Hierbij heeft uw groep de beschikking over een woon/eetkamer, een ruime keuken, maximaal 8 slaapkamers en gebruik van het zwembad. Prijs op aanvraag.