Goedkope vliegtickets naar Faro

LinkedIn
Facebook
Pinterest
Twitter
Bert & Els

Vorige week vrijdag werden we gebeld door onze (schoon) zus: ‘Hebben jullie misschien nog een kamer vrij want wij hebben zin in de zon en de Algarve!’ Gelukkig was dit het geval, werden de niet(!) goedkope vliegtickets snel geboekt en konden we zondagmiddag de familie gezellig in onze Bed and Breakfast ontvangen. Met een vluchttijd van ongeveer 2,5 uur is Faro en de Algarve eigenlijk helemaal niet ver. Een ritje van bijvoorbeeld Zwolle naar Zandvoort kost je bijna meer tijd en ben je al helemaal niet zeker van zon zoals in de Algarve in Portugal.

De familie had inmiddels de teenslippers en (snel aangeschaft) zomertenue aan en vroeg zich af welke uitstapjes we gingen maken. Naast veelvuldig wandelen met onze hond Keira in de velden en kurkbossen rondom onze B&B en lekker eten in de restaurantjes van São Bras de Alportel, kon natuurlijk een bezoek aan de stranden van de Ria Formosa niet ontbreken. Gezamenlijk reden we naar Fuseta en bestelden een watertaxi. De gewone ferry was niet mogelijk want Keira houdt ook van het strand!! Gelukkig zet de watertaxi je af op dat deel van Praia da Fuseta, daar waar honden zijn toegelaten. Heerlijk banjeren over het strand, lekker kletsen en zelfs een duik in de zee. Een tikkeltje frisjes in het water maar met zomerse temperaturen van boven de 25 graden, kan je je er gerust in wagen.

De afgelopen week was voor hen maar ook voor ons, een heerlijke onderbreking in het drukke bestaan. Fijn weer even bijpraten en lachen. Oh ja en als uitsmijter konden we gezamenlijk – in hun laatste uurtjes hier in de Algarve in onze B&B – Duncan Laurence het Eurovision Songfestival zien winnen.

Wil jij ook genieten van de zon en onze gastvrije B&B in de Algarve? Boek dan nu goedkope vliegtickets bij Ryanair of Transavia. Voor de maand juni boek je met een beetje geluk al voor minder dan € 25 een vliegticket naar Faro. Ook Transavia biedt in de maand juni goedkope vliegtickets naar Faro. Wil je weten of wij een kamer beschikbaar hebben? Stuur dan een email naar info@casaldaeira.nl of bel even.

En wees gerust, het mooie weer houdt hier aan in de Algarve….

Bert en Els

mei 2019