Het is weer vakantietijd!

LinkedIn
Facebook
Pinterest
Twitter

Ook zo’n zin in de vakantie? Wij merkten afgelopen week in onze B&B in Portugal dat de schoolvakanties weer zijn begonnen. De schoolgaande kinderen zijn weer te gast in onze B&B en direct is de dynamiek anders. Opblaasbeesten in het zwembad, veel Nutella bij het ontbijt en Keira die druk heen en weer rent tussen al die nieuwe gasten. Leuk te zien is hoe makkelijk hier de contacten tussen de kinderen worden gelegd. Vaak eerst wat kijken naar elkaar, dan elkaar opzoeken en dan nog geen 5 minuten later, is de vriendschap gesloten en staan ze (in dit geval 2 meiden van 4 jaar) hand en hand, als twee boezemvriendinnen. Ouders die verzuchten ‘ohh heerlijk nu hebben we even tijd voor ons onszelf’ en vervolgens lekker bij het zwembad een boekje kunnen gaan lezen.

Ja, vakantietijd bij ons betekent veel boodschappen doen voor het ontbijt, stapels wasgoed én geen omkijken naar Keira. Want die vermaakt zich net als de kindjes, met haar nieuwe vrienden. Maar ook genieten van de vele festiviteiten die er in de Algarve en omgeving worden georganiseerd. Dit weekend staat in het teken van Festival Med, een muziekfestival in Loulé. Super relaxte sfeer en muziek van vooral Zuid-Europese, Afrikaanse en Braziliaanse muzikanten. Maar zo is er elke week in de omgeving en São Bras de Alportel wel wat te beleven.

Hebben jullie ook zo’n zin in vakantietijd? Juli en augustus zit praktisch vol (her en der is er nog een gaatje), maar voor september en oktober hebben we nog wat meer kamers vrij. Mail naar info@casaldaeira.nl  om te informeren naar de mogelijkheden of kijk naar onze beschikbaarheidskalender en reserveer direct.

Voor iedereen een hele mooie vakantietijd gewenst. En wie weet, tot gauw in onze B&B in de Algarve!

 

Bert en Els

juni 2019