Kom je genieten van de zon in de Algarve?

LinkedIn
Facebook
Pinterest
Twitter
zon, vakantie, Algarve, korting, last minute

De zomer is begonnen! De zon staat fel te gloeien in een blauwe hemel. De temperatuur is plots gestegen, hier in de Algarve, naar boven de 25 graden. Inmiddels zijn de waterbassins goed gevuld, het gras is weer groen en overal in de velden staan de bloemen in bloei. De regen zien we in de voorspellingen niet meer terug.

Wij hebben de lange broeken opgeborgen en verwisseld voor de korte. Zwemmen in zee is nog iets te uitdagend voor ons, maar wij zien vele andere inmiddels een poging wagen. Natuurlijk doet de zon wonderen, en maakt deze een koud bad direct weer aangenaam. Wist je, dat wij nog kamers vrij hebben in onze B&B in de Oost-Algarve voor degene die ook toe is aan wat vitamine D!

Onze Quinta (Portugese boerderij) ligt zeer centraal in de Algarve. B&B Casal da Eira is vlakbij São Brás de Alportel gelegen, een leuk stadje met een authentieke Portugese sfeer. Een ideale plek in de Algarve om te verblijven als je niet alleen de kust met zijn mooie stranden (20 minuten met de auto diverse mogelijkheden) maar ook de prachtige natuur en de uitlopers van de Serra de Caldeirão wilt verkennen. Faro en de luchthaven liggen op 20 minuten rijden met de auto.

Onze sfeervolle kleinschalige vakantie accommodatie heeft vijf twee-/driepersoonskamers met allen badkamer ensuite, één familie suite bestaande uit 2 kamers en 1 badkamer voor maximaal 5 personen en een leuk, separaat van het hoofdhuis gelegen, zogenaamd ‘tiny house’. Er is een gemeenschappelijke ruime woonkamer en keuken voor onze gasten in het hoofdhuis. Om het huis zijn er diverse terrassen en hippe loungehoeken om te relaxen. Verder is er een groot zwembad omgeven door cipressen in de ‘achtertuin’. Alles is smaakvol gedecoreerd met lokale kunst. ’s Ochtends bieden wij een uitgebreid ontbijt met lokale en ‘homemade’ lekkernijen.

By the way, wij bieden ook volledig verzorgde wandelarrangementen of sportieve fietsvakanties aan. Kijk maar eens op onze site bij ‘specials‘.

Onze Bed and Breakfast Casal da Eira biedt je alle comfort om van een ontspannen zon en of actieve vakantie in Zuid-Portugal te genieten. Wist je dat in mei en juni er al retourvluchten Eindhoven naar Faro zijn met Ryanair voor veel minder dan € 100,-? Omdat we de zon op onze bol hebben, bieden wij, als last minutes, in mei en juni een 2p kamer aan met korting. Boek je een verblijf van 7 nachten of meer met 2 personen in een 2p kamer, dan ontvang je € 50,- korting en we zetten alvast een lekker flesje Portugese wijn voor je koud! Gebruik wel de code zon bij je boeking via info@casaldaeira.nl om deze korting te krijgen!

Santé en tot gauw!

Bert en Els

april 2019