Onze B&B Algarve anno 2022

LinkedIn
Facebook
Pinterest
Twitter
Algarve vakantie

Hoe is het met ons?

Hierbij een uitgebreider bericht over ons wel en wee en onze B&B Algarve, vanuit een momenteel bewolkt Algarve. De afgelopen maanden is het extreem goed, zonnig en warm weer geweest. Maar momenteel is er wat regen en het Sahara zand wat is verwacht, is nu ook daadwerkelijk bij ons aanbeland. Zeer vervreemdend om naar een gele lucht te kijken!

We zijn druk in de voorbereiding van ons vakantieseizoen 2022. We gaan vanaf april weer van start. De afgelopen maanden hebben we lekker van onze rust, het fantastische weer en mooie Portugal genoten. We hadden 10 dagen lang oppassers voor ons huis en dieren en konden zodoende genieten van een vakantie buiten de Algarve. We hebben een rondje gemaakt van Sintra, Mafra naar Cascais en Lissabon. Lekker genoten van de prachtige paleizen, kloosters en musea in dit cultuurrijke deel van Portugal.

Verder hebben we een aantal vrienden uit Nederland te logeren gehad, waarmee we leuke uitstapjes hebben gemaakt, lekker gegeten, veel gekletst en een goed Portugees wijntje hebben gedronken.

Els was ook druk met een Engelse theaterproductie die in december is uitgevoerd en vervolgens begin maart in reprise is gegaan!

Onze B&B Algarve

De afgelopen maanden hebben we aan een aantal onderhoudsklusjes gewerkt en momenteel zijn we nog bezig met een upgrade van ons studio-appartement. Wist je dat we naast kamers ook een 2/3p studio beschikbaar hebben op ons terrein? Deze staat los van ons hoofdhuis, heeft een slaap-/zitkamer, badkamer en keuken. Een eigen terras voor de deur en uiteraard staat ’s ochtends ook voor de studio gasten een lekker ontbijt klaar!

Welkom!

We hebben weer zin om ‘oude’ en nieuwe gasten te verwelkomen in onze B&B Algarve! Heb je vragen over onze B&B of over de beschikbaarheid in onze B&B of wil je wat weten over bijvoorbeeld onze wandelweek Via Algarviana, stuur dan gerust een mailtje naar info@casaldaeira.nl. Onze dagelijkse beslommeringen en wetenswaardigheden over de Algarve kan je ook volgen op onze Casal da Eira Facebookpagina.

Tot gauw!

Bert en Els