Onze Bed en Breakfast in Portugal is weer open!

LinkedIn
Facebook
Pinterest
Twitter
boetiekhotel Algarve Portugal bed en breakfast

Na de winterstop zijn we vandaag weer begonnen in onze bed en breakfast! De eerste gasten van seizoen 2019 hebben we al mogen ontvangen en het eerste ontbijt van het nieuwe seizoen is weer geserveerd!

De afgelopen wintermaanden hebben we een heerlijke rustige tijd gehad en mooi opnieuw kunnen opladen. Het ‘winter’weer in Portugal hielp natuurlijk enorm mee. Zon, zon en nog eens zon en aangename temperaturen (tot boven de 20C). Keerzijde is dat er veel te weinig regen is gevallen en dát is in geheel Portugal best een probleem. Maar wij hebben volop genoten en zien er al behoorlijk ‘gekleurd’ uit!

In december zijn we zelf heerlijk op vakantie gegaan, in Portugal (natuurlijk). Onze voormalige buren uit Nederland pasten op huis, haard en dieren, zodat wij met gerust hart konden vertrekken. We vlogen vanuit Lissabon naar São Miguel, een eiland op de Azoren en ook Portugal! Overweldigende natuur, spectaculaire vulkaankraters maar toch weer zo herkenbaar door de Portugese invloed én de Nederlandse koeien. Volgens de bevolking de enige soort koe die daar floreert, omdat ze ‘zo stevig en sterk van bouw zijn’ en daardoor het wisselende klimaat van de Azoren aankunnen.

Verder hebben we veel leuke uitstapjes gemaakt in de buurt van onze bed en breakfast. Wil je daar meer van zien en weten, kijk dan op de Facebook pagina van Casal da Eira. Daar nemen we jullie mee in onze dagelijkse belevenissen en uitstapjes die we in de Algarve en rest van Portugal maken.

De afgelopen maanden hebben we zeker niet alleen maar stilgezeten of vakantie gevierd. We hebben veel geklust aan ’t huis, een zwembad ‘make over’ gedaan en veel tuinonderhoud verricht. Verder hebben we onze reguliere winterse fietsgasten in onze B&B ontvangen. Harde training is weer verricht door deze fietsers in de heuvels van de Algarve. We zagen dat dit al mooie resultaten heeft gegeven in de Ster van Zwolle en de zesdaagse van Manchester. Goed gedaan jongens!

Nu zijn we dus weer open voor iedereen die van een vakantie in het prachtige Portugal wil genieten. Wij hebben zin in het nieuwe seizoen en zijn er klaar voor om onze gasten weer in de watten te leggen en een mooie herinnering mee te geven aan Portugal.

Ook zin gekregen in een vakantie in Portugal? We maken jullie graag attent op enkele goedkope vluchten van Ryanair vanuit Eindhoven naar Faro in de maand mei, bijvoorbeeld:

5 mei tot 13 mei voor € 52 heen en weer óf

8 mei tot 15 mei voor € 46 heen en weer óf

14 mei tot 21 mei voor € 52 heen en weer óf

14 mei tot 23 mei voor € 36 heen en weer óf

21 mei tot 28 mei voor € 46 heen en weer.

We hebben in deze periode nog een 2p en of een 3p kamer vrij, en soms ook de familiekamers. Voor een 2p kamer in B&B Casal da Eira betaal je voor 7 nachten € 504 inclusief ontbijt. Boek je in één van bovenstaande periodes (minimaal 7 nachten) dan bieden we een korting van € 50 én welkomstdrankje! Én dat is geen 1 april grap!

Kom ook genieten van Portugal! Tot gauw!

 

Bert en Els

april 2019