CASAL DA EIRA

SPECIALS

Wandelreis Algarve:
de Via Algarviana -

CASAL DA EIRA

Maak kennis met een andere kant van de Algarve! Het heuvelachtige en groene binnenland is een fantastisch wandelgebied. Hierdoor heen loopt, van Oost naar West-Portugal , een ruim 300 km lange wandelroute, voorheen pelgrimsroute, genaamd de ‘Via Algarviana’. Wij bieden in onze  8-daagse individuele wandelreis de mogelijkheid om in een vijftal dag wandelingen een deel van dit pad te lopen. U overnacht steeds in onze B&B Algarve. Het vervoer van en naar vertrek- en eindpunt wordt door ons verzorgd evenals de lunch en het diner.

Fietsvakantie in de Algarve -

CASAL DA EIRA

De Algarve is een nog grotendeels on-ontdekt paradijs voor fietsers. Het subtropisch klimaat maakt het mogelijk gedurende het gehele jaar te kunnen fietsen. Wilt u trainen voor de wielerkoersen of liever meer ontspannen fietsen? Beiden kan in het rustige achterland van de Algarve. Wij bieden op maat arrangementen aan voor individuen of groepen. 

Combinatie wandelreis Oost-Algarve -

CASAL DA EIRA EN VILLA LAGUNA

Op basis van een unieke samenwerking met een B&B aan de kust, bieden wij u een afwisselende individuele wandelweek aan in de Oost-Algarve. Geniet van een heerlijk verblijf bij onze B&B Casal da Eira in São Brás de Alportel én bij een collega B&B in Fuseta én maak prachtige wandelingen in het heuvelachtige binnenland en in het Ria Formosa kustgebied van de Oost Algarve.

Op Bijzonder Portugal – Anders op vakantie in Portugal, treft u onze sportieve vakanties ook aan!

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter