COVID-19 INFO

Covid-19 info

CASAL DA EIRA

SPECIALS

Wandelreis Algarve:
de Via Algarviana -

CASAL DA EIRA

Maak kennis met een andere kant van de Algarve! Het heuvelachtige en groene binnenland is een fantastisch wandelgebied. Hierdoor heen loopt, van Oost naar West-Portugal , een ruim 300 km lange wandelroute, voorheen pelgrimsroute, genaamd de ‘Via Algarviana’. Wij bieden in onze  8-daagse individuele wandelreis de mogelijkheid om in een vijftal dag wandelingen een deel van dit pad te lopen. U overnacht steeds in onze B&B Algarve. Het vervoer van en naar vertrek- en eindpunt wordt door ons verzorgd evenals de lunch en het diner.

Fietsvakantie in de Algarve -

CASAL DA EIRA

De Algarve is een nog grotendeels on-ontdekt paradijs voor fietsers. Het subtropisch klimaat maakt het mogelijk gedurende het gehele jaar te kunnen fietsen. Wilt u trainen voor de wielerkoersen of liever meer ontspannen fietsen? Beiden kan in het rustige achterland van de Algarve. Wij bieden op maat arrangementen aan voor individuen of groepen. 

Creatieve theatervakantie -

CASAL DA EIRA I.S.M. REMY VAN TILBURG

theaterweek Algarve

Nieuw in najaar 2021: een week lang acteren in de buitenlucht! Een theatercursus waarin creativiteit, gezelligheid, ontdekken, ontspanning en een snufje natuur centraal staan! Casal da Eira werkt in deze bijzondere creatieve theatervakantie samen met de Nederlandse theaterdocent én regisseur Remy van Tilburg, die de begeleiding van de theaterlessen zal verzorgen. In deze week maak je kennis met verschillende stijlen van toneelspelen. Al improviserend of met tekst, ga je aan de slag met de prachtige omgeving als inspiratie of decor. Zowel voor de beginnende als meer ervaren speler een unieke ervaring op een fantastische locatie.

Op Bijzonder Portugal – Anders op vakantie in Portugal treft u deze vakanties ook aan!

Onze accommodatie vindt u ook op BnB.Direct en op HurenvakantieHuisjes.

LinkedIn
Facebook
Pinterest
Twitter