Tour de France beleven in de Algarve

LinkedIn
Facebook
Pinterest
Twitter

Het zal weinig wielrenners zijn ontgaan dat de Tour de France is begonnen. Bijna halverwege en het is echt spannend. De verschillen tussen de renners zijn minimaal. En.. een aantal van de zwaardere etappes van de Tour de France komen er nog aan. Door prachtig landschap volgen wij de wielrenners op de buis. Lekker siësta, we sluiten de warmte even buiten en genieten van de beelden en wielrenners die zich vaak al zwoegend omhoog werken de bergen in.

Ondanks de oplopende temperaturen hebben wij momenteel in onze B&B Algarve doorlopend wielrenners. Net afscheid genomen van 4 Nederlandse ‘schaats’meiden, die de afgelopen 10 dagen hebben getraind op de racefiets. Zich stukbijtend op de flinke klimmetjes hebben ze een mooie basis gelegd voor hun winterprogramma op de schaats.

Momenteel hebben we een Belgisch koppel te gast die op de mountainbike het achterland van de Algarve ontdekken. Moe en warm maar voldaan keren ze elke dag terug in onze quinta. Een duik in het zwembad geeft de ultieme afkoeling.

Meer weten over fietsen in de Algarve en de mogelijkheden die wij bieden? Kijk dan eens op onze special wielrennen in de Algarve.

Onze favoriet, Primoz Roglic, wensen wij vanuit onze luie stoel in Portugal veel succes toe!

Bert en Els
juli 2017