Vakantie 2019: wees er vroeg bij!

LinkedIn
Facebook
Pinterest
Twitter
vakantie 2019

Wat is leuker dan nu in deze ‘donkere dagen’ plannen te smeden voor de vakantie 2019? Te denken aan de zon en aangename temperaturen, mooie oneindige stranden en een overweldigende natuur en verder rust met een zwembad voor de deur en iedere ochtend een lekker vers en uitgebreid ontbijt? Als dit je droomvakantie is, is onze B&B Casal da Eira, gelegen centraal in de Algarve, dé uitgelezen plek om de vakantie 2019 te gaan vieren!

Houd je van een actieve vakantie dan bieden wij 2 verschillende wandelvakanties aan in voor- en naseizoen. Lees meer hierover bij onze specials. Wij bieden deze aan voor 2 personen, maar voor grotere groepen kunnen wij een offerte op maat aanbieden, met of zonder gids.

Ook de sportieve fietser kan bij ons alle kanten op. Bert kent de beste fietsroutes in het mooie achterland van de Algarve. Met zijn rustige wegen, is het achterland van de Algarve een perfecte bestemming, om al fietsend te ontdekken en te genieten van de vergezichten en natuur. Of om als trainingslocatie te kiezen voor de (semi-) professionele wielrenners. Routes hebben we in diverse afstanden en intensiteit. Ervaring met gearceerd terrein is een múst. Wij kunnen een kwalitatief hoogwaardige racefiets, mountainbike of e-bike voor de gehele periode regelen of neem je eigen fiets mee.

Of vind je het leuk de Algarve te ontdekken deels per fiets en deels per auto? Ook de auto kunnen we voor je regelen.

Goed te weten: voor gezinnen (of vriendengroep) hebben wij de zogenaamde ‘familiesuite’. Dit zijn 2 aparte kamers, die apart op slot kunnen en gescheiden worden door een (privé) gang. Via deze gang bereik je de badkamer. Iedere kamer heeft zijn eigen ingang vanaf het terras maar je kan ook binnendoor bij elkaar in- en uitlopen. Ook is er een klein privé terrasje voor één van de kamers. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. We hebben slechts voor 1 gezin van maximaal 5 personen per dag deze accommodatie beschikbaar.

Wil je zeker zijn van een vakantie 2019 in onze mooie B&B in de Algarve? Boek dan nu, want op is op.

Gegeven de feestdagen bieden wij aan snelle beslissers, nu een korting. Bij een definitieve boeking vóór 3 januari 2019 voor een vakantie van minimaal 6 nachten in 2019 in onze B&B Casal da Eira krijg je 8% korting op de kamerprijs. Doen dus!

Fijne dagen allemaal en tot gauw!

 

Bert en Els

december 2019