Vakantie accommodatie plannen in Portugal voor 2018?

LinkedIn
Facebook
Pinterest
Twitter
vakantie Portugal

Het jaar 2017 loopt ten einde. Wij genieten deze laatste dagen van 2017 nog van onze eigen vakantie. Lekker eten in nieuwe restaurants, veel strandwandelingen met Keira maken, nieuwe shoppingmall in Loulé verkennen, korte bezoeken aan Spanje en natuurlijk uitslapen! Ondertussen denken we na over vernieuwingen voor 2018 van onze vakantie accommodatie en zijn ook al druk met de boekingen voor het nieuwe vakantie seizoen. Portugal en met name de Algarve is populair!

Wil je ook genieten van al het moois van de Algarve in onze vakantie accommodatie? Reserveer dan nu via info@casaldaeira.nl of neem een kijkje op de website van onze vakantie accommodatie in het hart van de Algarve. Wij hebben nu nog aardig wat keuze in de kamers!

Wij gaan het oude jaar in met sonhos (soort van oliebollen) gemaakt van gefrituurd deeg en met veel suiker en kaneel. Verder gaan we rond 23.00 uur naar Tavira, een stadje 25 minuten verderop, om vuurwerk te kijken en ondertussen prikwijn te drinken uit plastic bekertjes. Ook is er een podium met live band en DJ.

Wij wensen jullie een hele fijne jaarwisseling en een heel mooi 2018.

 

Bert en Els