Vakantie in onze Portugese B&B!

LinkedIn
Facebook
Pinterest
Twitter
Bert & Els

Het seizoen 2019 zit er voor ons op!

Voor ons breekt nu vakantie aan in onze Portugese B&B. We willen hierbij al onze lieve, leuke en interessante gasten bedanken voor hun verblijf in onze Portugese B&B Casal da Eira! We hebben opnieuw een internationaal gezelschap mogen ontvangen. Van jong tot ouder en van actieve gasten tot vakantiegangers die lekker aan ons zwembad lagen te luieren. Niet alleen Europeanen weten ons te vinden maar ook gasten uit andere werelddelen. Dat vinden wij toch altijd wel weer heel bijzonder. Dank jullie allen voor jullie boekingen!

Wat gaan wij nu doen in onze Portugese B&B?

Uitslapen allereerst…. en daarna de klussenlijst afwerken die we lopende het seizoen hebben opgesteld. We willen onze Quinta opnieuw in de buitenverf zetten en da’s best wel een klus. Daarnaast gaan we de tuin weer winter klaar maken. Onze fruitbomen zijn weer explosief gegroeid, dus dat wordt snoeien. Er ligt ook nog een aardige voorraad kweeperen te wachten om te worden bereid. Verder onderzoeken we hoe we onze energievoorziening groener kunnen maken.

Maar natuurlijk gaan we niet alleen maar werken tijdens onze vakantie. Onze Portugese B&B is een perfect uitgangspunt voor leuke uitstapjes in de omgeving. En nieuwe restaurantjes ontdekken. Ook naar het strand en een aantal (nieuwe) wandelingen in de Serra staan ook op onze wensenlijst. Keira staat al te trappelen om daaraan te beginnen!

We krijgen de komende tijd nog een aantal wielrengasten. Deze wielrenners nemen onze Portugese B&B als uitvalsbasis voor wedstrijden in de omgeving of om bij ons een trainingsprogramma af te werken. Dus stilzitten, dat wordt het komende tijd niet voor ons.

Voor degenen die al nadenken over vakanties in 2020 in onze Portugese B&B:

Er kan al gereserveerd worden! Vluchten voor de zomer 2020 zijn te boeken via diverse vliegmaatschappijen. Met uitzondering van een enkele week, hebben we nu nog volop kamers beschikbaar. Wij reageren in ieder geval binnen 24 uur op iedere email of reservering die we ontvangen via onze website https://casaldaeira.nl/reserveren/. Of je kan ons bereiken via info@casaldaeira.nl.

Wij wensen een ieder een goede wintertijd toe. Wij zullen via onze blogs jullie op de hoogte houden van onze winterse belevenissen.

Bert en Els

oktober 2019