Vakantie in Portugal

LinkedIn
Facebook
Pinterest
Twitter

Na een zeer druk seizoen in onze B&B, genieten wij momenteel van onze vrije tijd en vieren onze vakantie in Portugal. Sinds medio november hebben wij, voor vakantie, de deuren van onze Bed and Breakfast Algarve voor enige weken gesloten.

Stilzitten doen we echter niet. Wij hebben een enorme ’to do’ lijst gemaakt. Werkzaamheden voor verbetering of verandering ten behoeve van seizoen 2018 en zaken waar we tijdens het afgelopen vakantie seizoen niet aan toekwamen. Gelukkig hebben we enige dagen hulp gekregen van Nederlandse vrienden, waardoor we het één en ander rap konden afstrepen. Maar nu doen we rustig aan, genieten van de zon, slapen uit en maken veel dag uitstapjes.

Zo vieren we onze vakantie in Portugal door bekende maar ook voor ons nog nieuwe plaatsen te bezoeken. Onze mond valt regelmatig open van de veranderingen. Plaatsen waar we 10 jaar geleden zijn geweest: destijds nog armoedig, maar nu zie je zoveel verbetering. Oude huizen die mooi worden gerenoveerd en goede wegen. Je ziet dat het economisch zoveel beter gaat met Portugal en de Algarve.

Tijdens één van deze dagtrips vanuit onze B&B Algarve hebben we een mooie wandeling gemaakt in de Monchique die ons leidde naar de top van de Picota (ca 775m). Over rotsen klauterend naar het hoogste punt en de uitzichttoren, konden we genieten van het prachtige uitzicht over de omgeving. Keira had geen enkele moeite met de klim en stond ons al op te wachten op de top! De afdaling langs kurkeikbossen was sprookjesachtig mooi.

Het mooie zonnige weer van de afgelopen maanden maakt alles nog mooier. Momenteel wel fris met 15 graden maar in de zon zeer aangenaam.

Onze to do lijst laten we nog even aan de kant liggen want wij hebben nog veel meer dagtripjes op ’t oog tijdens deze vakantie in Portugal. Zo kunnen wij onze gasten ook weer voorzien van up to date informatie en tips tijdens hun vakantie in Portugal.

Wil je op de hoogte blijven van onze belevenissen? Klik dan hier voor onze Facebookpagina, waar we  regelmatig berichten posten over leuke activiteiten in de Algarve . Fijn als je onze Facebookpagina @casaldaeira.nl wilt liken!

 

december 2017