COVID-19 INFO

Covid-19 info

CASAL DA EIRA

BOEK EEN VLUCHT

Het vliegveld -

CASAL DA EIRA

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Faro in de Algarve. Op nog geen 25 minuten rijden van onze B&B Algarve ligt het vliegveld Faro. Maar het is ook goed mogelijk om voor uw verblijf in de Algarve een vlucht te boeken naar Lissabon (ca 2,5 uur rijden van onze B&B in de Algarve). Ook kunt u uw vakantie in de Algarve combineren met een verblijf in Noord Portugal door bijvoorbeeld op vliegveld Porto heen te vliegen en terug te vliegen via vliegveld Faro. Wij kunnen voor u regelen dat uw huurauto klaar staat op het vliegveld.

Een alternatief kan ook zijn, om voor uw verblijf in de Algarve, om te vliegen op de luchthaven in Sevilla in Spanje (ca 2 uur rijden van onze B&B in de Algarve).

Vluchten -

CASAL DA EIRA

Goedkope vluchten kunt u boeken via Ryanair of Transavia. Regelmatig hebben zij aanbiedingen en heeft u voor nog geen €150,- een retourvlucht op Faro.

Tip: probeer eens de luchthaven Dusseldorf Weeze of Brussel als vertrekpunt, even ver als Schiphol voor degenen die in het Oosten respectievelijk het Zuiden van Nederland wonen. Indien gewenst kunnen wij u adviseren over de diverse vluchtmogelijkheden.

Wij kunnen uw vervoer van en naar het vliegveld Faro regelen.